Vendéglátás

A Club Aligában a klasszikus balatoni vendéglátás minden fogását megtalálja! Büfésorunkon lángos, sült hekk és kolbász, palacsinta és számtalan más finomság készül, grillbárunkban pedig gyöngyörű húsok és finom sajtok, saláták kóstolhatók. A felfrissülésről üdítőitalok, sörök és borok széles választéka, valamint koktéljaink gondoskodnak.

Étel- és italválaszték

Bőséges kínálat, finom falatok

Pavilonsorunkon található az Ételbár, Söntés, Halsütő és Fagylaltozó. Ezek az egységek a strandokon méltán nagy népszerűségnek örvendő termékeket tartanak a palettájukon, mint például a lángos, sült kolbász, hamburger, palacsinta, vagy a Balaton szerte közkedvelt sült hekk.

ÚJDONSÁG! Büfésorunkon idén már általunk gyúrt, valódi marhahúsból készült húspogácsával elkészítettt szuperfinom kézműves hamburgerrel is csillapíthatod éhségedet! Egyedi szószaink és extra feltéteink közül is választhatsz a még intenzívebb élmény érdekében!

A kikötő szomszédságában található a Liget Söröző, amely május 1-től szeptember elejéig minden nap, áprilisban és szeptemberben pedig hétvégenként tart nyitva. Italválasztékában a különböző palackozott üdítőitalok, ásványvizek, csapolt és dobozos sörök, folyó borok és égetett szeszes italok szerepelnek, míg ételek közül melegszendvicseket, virslit, hot-dogot és különböző péksüteményeket kínál a vendégeknek.

A Liget Söröző mellett, közvetlenül a kikötő szomszédságában került kialakításra a Liget Grill, amely változatos grill ételekkel, salátákkal, köretekkel várja az éhezőket.

ItAliga nevű egységünk, ahol a nyári forróságban hűsítő italok, koktélok várják a felfrissülésre vágyókat, a strand közepén, a homokos röplabdapálya szomszédságában található.

Vendéglátó egységeink nyitvatartása - a Liget Söröző kivételével - megegyezik strandunkéval.

Jó étvágyat kívánunk!


Étterem és Retró presszó

Amennyiben elegánsabb környezetben szeretne vacsorázni, vagy esti kikapcsolódásra vágyik, ajánljuk Éttermünket, illetve a Retró Presszót.  • 8171 Balatonaliga, Aligai út 1.

Hírlevél feliratkozás

Impresszum  |  Adatvédelem  |  Felhasználási feltételek  |  © 2015 Club Aliga